Eind november……

……wat vliegt de tijd. Inmiddels begint het buiten kouder te worden en worden de dagen korter. In de praktijk en ook om me heen hoor ik over verkoudheid, griep, vermoeidheid en een verminderde weerstand. Wat extra aandacht voor jezelf en je gezondheid kan behulpzaam zijn! Het is belangrijk om gevarieerd en gezond te eten en gebruik te maken van groenten en fruit van het seizoen, liefst uit eigen land en streek. Je lichaam kan de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen hieruit het beste opnemen, wat je gezondheid extra ten goede komt. Daarnaast is het ook nog eens de voordeligste keuze. Probeer ook voldoende te bewegen en liefst elke dag naar buiten te gaan. Voldoende slaap en regelmatig tijd maken voor rust en ontspanning helpen ook om je weerstand te verhogen.

Wist je dat ook Reflexzonetherapie je weerstand kan ondersteunen? Door massage van de reflexgebieden worden de organen via de zenuwbanen en de meridianen gestimuleerd. Dit geeft ontspanning en de doorbloeding en energiedoorstroming worden geactiveerd. De uitscheiding en de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Reflexzonetherapie stimuleert het zelf-herstellend vermogen en bevordert een natuurlijk evenwicht in je lichaam. Lichaam en geest kunnen weer tot rust komen. Ben je verkouden of net ziek geweest, of voel je je moe; een behandeling kan je weerstand een boost geven. Maar ook als je geen klachten hebt is een massage een goed idee; het werkt ook preventief. Het is ook mogelijk in korte tijd een aantal behandelingen achter elkaar te nemen; ik kijk dan wat jou kan ondersteunen en pas de behandelingen daarop aan. Ben je al wat langer niet geweest of heb je nog niet eerder een massage ondergaan? Ook dan ben je van harte welkom voor één of meerdere behandelingen.

 

* Heb je nog ongebruikt budget vanuit je Aanvullende Verzekering?
Zonde om dit niet te gebruiken! Tot en met 23 december is het dit jaar nog mogelijk om afspraken te maken.

 

Nog even……
……en de decembermaand begint alweer. Een maand van geven en ontvangen, een tijd van delen. Redenen genoeg om aandacht te geven, aan elkaar en aan jezelf. Ben je op zoek naar een mooi en origineel cadeau voor je partner, een vriend of vriendin of voor een dierbare collega? Een Cadeaubon voor een ontspannende Voetreflexmassage wordt zeker gewaardeerd!

 

Aanbieding
* Bij aankoop van een Cadeaubon ontvang je de tweede voor de halve prijs!
Bonnen zijn te koop vanaf 30 euro (voor een massage van 30 minuten).
Deze actie is geldig tot en met eind december 2016.
De cadeaubonnen zijn tot en met december 2017 te gebruiken.

– De praktijk is gesloten van 24 december t/m 2 januari –