Lieve mensen,

Moe, futloos, verkouden, grieperig, somber, onrustig, kouwelijk.

Misschien herken je je in een of meerdere van bovenstaande symptomen? Wisseling van seizoen geeft verandering in de natuur. Waarvan wij deel uitmaken en waarmee wij onlosmakelijk verbonden zijn. De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen; de natuur trekt zich als het ware terug. Om los te laten wat gebloeid heeft. En om krachten op te doen voor nieuwe groei.

Ook wij kunnen deze herfst- en winterperiode gebruiken om meer rust te nemen en te ontspannen. Te reflecteren en te bezinnen. Ontspanning en voldoende slaap ondersteunen je weerstand. Net als gezonde voeding, regelmatig bewegen en dagelijks buiten zijn.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom het soms niet goed lukt om hier voldoende aandacht aan te geven. Kun jij in deze periode wel wat ondersteuning gebruiken? Dit is een mooie periode om tijd voor jezelf vrij te maken en een of meerdere behandelingen in te plannen. Samen kijken we wat voor jou op dit moment het meeste aandacht vraagt. Ik pas mijn behandelingen aan op wat voor jou passend en helpend is. Het doel is altijd het herstellen van balans.

En mogelijk heb je ook nog budget over vanuit je aanvullende verzekering; zonde om dit niet te gebruiken. De komende weken is er nog voldoende plek om een afspraak in te plannen. Cadeautip voor de feestdagen: een Cadeaubon voor een ontspannende voetreflexmassage.

De praktijk is gesloten van 22-12-2023 t/m 2-1-2024.

Graag tot ziens in de praktijk!
Annet.