Combinatiebehandeling voetreflexzonetherapie met een hoofd- en/of handmassage

Wist je dat, naast je voeten, zich o.a. ook op je handen, je gezicht en je oren reflexzones bevinden? Om het effect van een behandeling te versterken kun je kiezen voor een combinatiebehandeling waarbij, naast je voeten, ook je hoofd en/of je handen gemasseerd worden.

Combinatiebehandeling voetreflexzonetherapie met een hoofdmassage

Rust in je geest geeft rust in je lichaam. En rust in je lichaam geeft rust in je geest. Dit kun je goed ervaren tijdens deze langere en diep ontspannende behandeling, waarbij eerst het hoofd en aansluitend de voeten gemasseerd worden. Je komt (letterlijk) uit je hoofd in je voeten. Aan te bevelen bij hoofdpijnklachten en in stressvolle periodes.

Behandelduur: 15 minuten hoofd en 45 minuten voeten
Totale afspraaktijd: 75 – 90 minuten

Combinatiebehandeling voetreflexzonetherapie met een handmassage

We gebruiken onze handen intensief en ook het veelvuldig gebruik van muis en mobiel geeft extra belasting van je handen en je polsen. Dit kan stijfheid en pijnklachten geven. Aandacht in de vorm van een ontspannende massage kan ook voor je handen verlichtend werken. Massage helpt om de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen af te voeren; je ervaart meer soepelheid. Handen staan in verbinding met je hart en laten je meer vanuit je gevoel handelen. Voeten staan in verbinding met de aarde en een goed contact helpt je vastberaden in actie te komen. Een mooie combinatie!

Behandelduur: 15 minuten handen en 45 minuten voeten
Totale afspraaktijd: 75 – 90 minuten

Combinatiebehandeling voetreflexzonetherapie met een hoofd- én handmassage

Een langere en diep ontspannende behandeling, waarbij eerst het hoofd en vervolgens de handen en de voeten worden gemasseerd.

Behandelduur: 15 minuten hoofd, 15 minuten handen en 45 minuten voeten
Totale afspraaktijd: 90 – 105 minuten

Behandeling voetreflexzonetherapie gecombineerd met een hoofdmassage

Zinnig, Praktijk voor Voetreflexzonetherapie is gevestigd in Leusden en goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Stoutenburg, Achterveld, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Soest en Zeist. Gratis parkeergelegenheid naast de praktijk. Ook goed bereikbaar met het OV; bushalte op circa 150 meter. Een goede keus als het gaat om voetreflexologie, voetreflexzonetherapie, voetreflexmassage, massage, voetmassage, ontspanningsmassage, holistische therapie, balans, evenwicht, ontspanning, stress gerelateerde klachten, burn-out, pijnklachten, slaapproblemen, slapeloosheid, hormonale klachten, vrouwenklachten, zwangerschap, overgang, menstruatie, reiki, depressie, yoga, meditatie, bewustwording, healing, energetische massages, weerstandsverhoging, afweer, preventie, zelfhelend vermogen, angst, onzekerheid, aromatherapie, ademtherapie, verbinding, metamorfosemassage, meridiaanmassage, chakramassage.