Behandeling voetreflexzonetherapie

Als onderdeel van een behandeltraject of als preventieve behandeling. De massages stem ik af op wat je op dat moment nodig hebt.

In het begin van het behandeltraject zijn de massages over het algemeen wat steviger en gericht op de klachten die je ervaart (bijvoorbeeld spijsverterings- of hormoonmassage).

Daarnaast werk ik ook met energetische massages, die veel zachter en subtieler aanvoelen (bijvoorbeeld meridiaan- of auramassage).

Behandelduur: 45 minuten
Totale afspraaktijd: 60 – 75 minuten

Behandeling voetreflexzonetherapie

Zinnig, Praktijk voor Voetreflexzonetherapie is gevestigd in Leusden en goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Stoutenburg, Achterveld, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Soest en Zeist. Gratis parkeergelegenheid naast de praktijk. Ook goed bereikbaar met het OV; bushalte op circa 150 meter. Een goede keus als het gaat om voetreflexologie, voetreflexzonetherapie, voetreflexmassage, massage, voetmassage, ontspanningsmassage, holistische therapie, balans, evenwicht, ontspanning, stress gerelateerde klachten, burn-out, pijnklachten, slaapproblemen, slapeloosheid, hormonale klachten, vrouwenklachten, zwangerschap, overgang, menstruatie, reiki, depressie, yoga, meditatie, bewustwording, healing, energetische massages, weerstandsverhoging, afweer, preventie, zelfhelend vermogen, angst, onzekerheid, aromatherapie, ademtherapie, verbinding, metamorfosemassage, meridiaanmassage, chakramassage.