Tarieven en vergoedingen

Ontspannende voetreflexmassage * 60 – 75 minuten € 70,-
Behandeling voetreflexzonetherapie 60 – 75 minuten € 70,-
Analytische massage 120 minuten € 97,50
Combinatiebehandeling voetreflexzonetherapie met hoofd- of handmassage
75 – 90 minuten € 80,-
Combinatiebehandeling voetreflexzonetherapie met hoofd- én handmassage 90 – 105 minuten € 90,-
Metamorfosemassage 60 – 75 minuten € 70,-
Behandelingen kinderen t/m 12 jaar Aangepaste behandelduur € 57,50
Cadeaubon voor een ontspannende voetreflexmassage *
60 – 75 minuten € 70,-

*) Deze behandeling komt niet voor vergoeding in aanmerking.

Tarieven behandelingen per 01-10-2023. Prijswijzigingen voorbehouden. Behandelingen uitsluitend op afspraak. Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren kosteloos verzet of geannuleerd worden. Wanneer dit niet tijdig gebeurd is, ben ik genoodzaakt het volledige bedrag van de behandeling in rekening te brengen.

 

 

Reflexzonetherapie bij kinderen

De behandeling van kinderen is gebonden aan regels, vastgelegd in de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst). Bij de behandeling van kinderen tot 12 jaar dienen beide ouders schriftelijk toestemming te geven. Tussen de 12 en 16 jaar wordt de toestemming van beide ouders én het kind gevraagd. Vanaf 16 jaar mag het kind zelf beslissen, zonder toestemming van de ouders.

Betaling

De kosten voor de behandeling mag je overmaken; je ontvangt hiervoor van mij een factuur. Deze kun je bij je zorgverzekering indienen.

 

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en de RBCZ ( Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Om lid te kunnen zijn moet een therapeut een erkende beroepsopleiding Voetreflexzonetherapie en een HBO-opleiding Medische Basiskennis afgerond hebben. Tevens is o.a. het volgen van bijscholingen verplicht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk binnen de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Kijk op de website van de VNRT of op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/reflexzonetherapie voor een actueel overzicht van de vergoedingen. Ik adviseer je om ook bij je verzekering te informeren of mijn behandelingen vergoed worden.

Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijzing nodig van je arts of specialist. Ik stel het echter wel op prijs wanneer je je arts op de hoogte brengt van mijn behandelingen.

 

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een origineel en ontspannend cadeau? Denk eens aan een Cadeaubon!

Cadeaubonnen zijn geldig tot één jaar na aankoop.

Zinnig, Praktijk voor Voetreflexzonetherapie is gevestigd in Leusden en goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Stoutenburg, Achterveld, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Soest en Zeist. Gratis parkeergelegenheid naast de praktijk. Ook goed bereikbaar met het OV; bushalte op circa 150 meter. Een goede keus als het gaat om voetreflexologie, voetreflexzonetherapie, voetreflexmassage, massage, voetmassage, ontspanningsmassage, holistische therapie, balans, evenwicht, ontspanning, stress gerelateerde klachten, burn-out, pijnklachten, slaapproblemen, slapeloosheid, hormonale klachten, vrouwenklachten, zwangerschap, overgang, menstruatie, reiki, depressie, yoga, meditatie, bewustwording, healing, energetische massages, weerstandsverhoging, afweer, preventie, zelfhelend vermogen, angst, onzekerheid, aromatherapie, ademtherapie, verbinding, metamorfosemassage, meridiaanmassage, chakramassage.