Nieuwsbrief

 

Spreekt de informatie op deze website je aan, meld je dan nu vrijblijvend aan voor de Praktijk Zinnig Nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief geef ik je informatie over mijn praktijk. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe behandelingen en toekomstige activiteiten en uitbreidingen zijn in de vorm van:

  • Yogalessen
  • Meditatielessen
  • Workshops

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met de privacyvoorwaarden die te vinden zijn op de pagina ‘Privacy en klachtenregeling‘. Je e-mailadres zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.

Zinnig, Praktijk voor Voetreflexzonetherapie is gevestigd in Leusden en goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Stoutenburg, Achterveld, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Soest en Zeist. Gratis parkeergelegenheid naast de praktijk. Ook goed bereikbaar met het OV; bushalte op circa 150 meter. Een goede keus als het gaat om voetreflexologie, voetreflexzonetherapie, voetreflexmassage, massage, voetmassage, ontspanningsmassage, holistische therapie, balans, evenwicht, ontspanning, stress gerelateerde klachten, burn-out, pijnklachten, slaapproblemen, slapeloosheid, hormonale klachten, vrouwenklachten, zwangerschap, overgang, menstruatie, reiki, depressie, yoga, meditatie, bewustwording, healing, energetische massages, weerstandsverhoging, afweer, preventie, zelfhelend vermogen, angst, onzekerheid, aromatherapie, ademtherapie, verbinding, metamorfosemassage, meridiaanmassage, chakramassage.