Een berichtje van mij, aan het begin van de herfst. Ik hoop dat het goed met je gaat en je hebt kunnen genieten van een mooie en ontspannen zomer. En weer nieuwe energie hebt opgedaan.

Om je goed en energiek te blijven voelen, is het belangrijk om ook in de komende herfst- en winterperiode goed voor jezelf te zorgen. Lekker naar buiten, in beweging blijven en gezonde voeding helpen je om je weerstand te versterken. Ook rust en ontspanning zijn heel belangrijk. Een goede balans tussen actie/inspanning en rust/ontspanning geeft je de ruimte om je bewust te zijn van hoe het met je gaat en te ervaren hoe je je voelt. Het is alleen niet altijd makkelijk om hier tijd voor te maken en dit ook te doen.

Tijdens een behandeling is er alle rust en ruimte om even helemaal niets te “moeten”. En je aandacht puur op jezelf te kunnen richten. Zeker in deze tijd is dat extra belangrijk! Omdat er zoveel om ons heen gebeurt en ook verandert, kan je aandacht ongemerkt meer naar buiten gericht zijn. Waardoor je minder gegrond bent en je je bijna een “hoofd op pootjes” kunt voelen. Dit maakt dat je je minder bewust bent van jezelf, je lichaam en je gevoelens. Je kunt niet meer rustig en helder nadenken.

Het kan zijn dat je piekert en je zorgen maakt. Misschien voel je je gespannen, angstig of onzeker. Of slaap je slecht en lukt het je niet meer om te ontspannen. Het één versterkt het ander.

Als je spanningen of problemen ervaart, lichamelijke klachten hebt of je moe en futloos voelt, dan is er sprake van een verstoord evenwicht. Een behandeling is gericht op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het versterken van het zelfhelend vermogen. Een waardevolle ondersteuning. Een moment van rust en ontspanning. En……wat je aandacht geeft, groeit.

Wees (weer) welkom!

Lieve groet,

Annet.