Augustus, het einde van de zomervakantieperiode is alweer aangebroken. Misschien ben je op reis geweest en heb je genoten van een vakantie ergens op een mooie plek. Of ben je thuis gebleven en heb je juist ervaren hoe fijn het kan zijn om de rust in je eigen omgeving te ervaren. Hoe dan ook geeft de zomer je de mogelijkheid om te genieten van het buitenzijn en de natuur. Buiten ontbijten, een kopje koffie in de zon, met blote voeten over het strand; kleine momenten die je een echt vakantiegevoel kunnen geven. Je meer in contact brengen met jezelf en je bewuster maken van wat belangrijk is. Vrijheid, rust en ontspanning.

In het dagelijkse leven is het vaak lastig om dit gevoel vast te houden. Werk, zorg en verplichtingen vragen aandacht en energie. Des te belangrijker is het om juist dan goed voor jezelf te blijven zorgen en de balans te behouden. Een behandeling Voetreflexzonetherapie kan je hierin ondersteunen. Even een moment voor jezelf, volledige aandacht voor dat wat er is. De massage stimuleert en ondersteunt je zelfhelend vermogen, brengt diepe ontspanning en zorgt voor evenwicht. Je weerstand wordt ondersteund en je ervaart nieuwe energie. Klachten kunnen aangepakt worden en verminderen. Een prachtige manier om met je gezondheid en je bewustzijn bezig te zijn.

Nieuwe behandeling
Wist je dat, naast je voeten, zich o.a. ook op je handen, je gezicht en je oren reflexzones bevinden? De handen kunnen als alternatief voor de voeten behandeld worden, bijvoorbeeld bij ernstige voetschimmel of een gebroken voet en/of gips. Een behandeling van de handen in combinatie met de voeten geeft een versterkend effect. Massage helpt om de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen af te voeren; je ervaart meer soepelheid. We gebruiken onze handen intensief en ook het veelvuldig gebruik van muis en mobiel zorgen voor belasting van handen en polsen. Dit kan stijfheid en pijnklachten geven. Aandacht in de vorm van een ontspannende massage kan ook voor je handen verlichtend werken. Voeten staan in verbinding met de aarde en een goed contact helpt je vastberaden in actie te komen. Handen staan in verbinding met je hart en laten je meer vanuit je gevoel handelen. Een mooie combinatie!

Combinatiebehandeling Voetreflexzonetherapie met een handmassage.

Naast de combibehandeling waarin ik Voetreflexzonetherapie met een hoofdmassage aanbied, kun je nu ook een behandeling ontvangen waarin ik Voetreflexzonetherapie met een handmassage combineer. Eventueel nog uit te breiden met een hoofdmassage, waarbij ook de oren en het gezicht meegenomen worden. Wanneer je een gecombineerde behandeling wilt ontvangen, geef dit dan bij het maken van de afspraak aan, dan kan ik rekening houden met extra tijd. Ervaar het effect!

* Combinatiebehandeling Voetreflexzonetherapie met een handmassage
(45 minuten voeten en 15 minuten handen)
Totale afspraaktijd: 75-90 minuten € 70,-

* Combinatiebehandeling Voetreflexzonetherapie met een hoofdmassage
(45 minuten voeten en 15 minuten hoofd)
Totale afspraaktijd: 75-90 minuten € 70,-

* Combinatiebehandeling Voetreflexzonetherapie met een hand- en hoofdmassage
(45 minuten voeten, 15 minuten handen en 15 minuten hoofd)
Totale afspraaktijd: 90-105 minuten € 80,-

Hartelijke groet en heel graag weer tot ziens in de praktijk!
Annet Hilberts.

Voeten in zand