Een kort berichtje van mij in deze onzekere en verwarrende tijd. Allereerst hoop ik van harte dat jullie en je naasten gezond zijn en dat het goed met jullie gaat.

Sinds 16 maart heb ik mijn praktijk helaas moeten sluiten. Anderhalve meter afstand houden van elkaar is bij het geven van een behandeling gewoon niet mogelijk. Omdat veiligheid voor alles gaat, was mijn besluit snel genomen. Zoals het er nu uitziet, blijft dit in ieder geval tot en met 28 april zo. Maar ik houd er rekening mee dat het mogelijk langer gaat duren. Iedereen met een al geplande afspraak heeft inmiddels per mail bericht van mij ontvangen. Wanneer duidelijk is dat ik weer mag gaan behandelen, neem ik contact op en plannen we een nieuwe afspraak in.

Deze periode vraagt veel van ons allemaal. En juist nu had ik jullie graag met een behandeling willen ondersteunen. Een moment van aandacht en ontspanning willen geven. Omdat ik weet hoe goed dat kan doen. Helaas zit dat er nu niet in. Toch wil ik er juist nu, ook al is het op afstand, voor jullie zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een telefonisch consult. Deze mogelijkheid is voor bestaande cliënten. Maar je bent ook welkom wanneer je nog niet eerder bij mij in de praktijk bent geweest. Een belafspraak duurt maximaal 30 minuten. En er zijn geen kosten aan verbonden.

Je kunt een afspraak maken bijvoorbeeld omdat je:
– even je verhaal kwijt wilt
– je veel zorgen maakt
– fysieke klachten ervaart
– praktische tips kunt gebruiken
– ondersteuning zoekt bij stress en onrust
– je eenzaam voelt
– gewoon een moment van contact zoekt

Wanneer je dit wilt, mag je me mailen of een berichtje sturen via het contactformulier. Geef dan even aan op welke dagen/dagdelen je zou kunnen. Dan reageer ik met een voorstel voor een belafspraak.

Ik wens jullie allemaal kracht voor de komende tijd. En sterkte waar nodig. Natuurlijk hoop ik jullie binnenkort weer in de praktijk te zien!

Lieve groet,
Annet.

Voetreflexologie Leusden