Reiki

Reiki is “Universele Levensenergie”.

 

Deze energie is de bron van het leven en is overal in en om ons heen. Door gebeurtenissen in je leven kan de energie geblokkeerd raken, waardoor de energie in je lichaam niet goed stroomt. Reiki bevordert de doorstroming en brengt je energie in balans, zodat het zelfherstellend vermogen van je lichaam geactiveerd wordt. Een behandeling heeft invloed op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het kan je ondersteunen in je leven.

Een Reiki-behandelaar fungeert als een kanaal, waardoor de Universele Levensenergie doorgegeven kan worden. Ik ervaar Reiki als een hele mooie aanvulling op mijn behandelingen.

Belangrijk:
Mijn behandelingen zijn nooit een vervanging, alleen een aanvulling op de reguliere geneeskunde!

Behandelduur: 60 minuten
Totale afspraaktijd: 75 – 90 minuten

Reiki

Zinnig, Praktijk voor Voetreflexzonetherapie is gevestigd in Leusden en goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Stoutenburg, Achterveld, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Soest en Zeist. Gratis parkeergelegenheid naast de praktijk. Ook goed bereikbaar met het OV; bushalte op circa 150 meter. Een goede keus als het gaat om voetreflexologie, voetreflexzonetherapie, voetreflexmassage, massage, voetmassage, ontspanningsmassage, holistische therapie, balans, evenwicht, ontspanning, stress gerelateerde klachten, burn-out, pijnklachten, slaapproblemen, slapeloosheid, hormonale klachten, vrouwenklachten, zwangerschap, overgang, menstruatie, reiki, depressie, yoga, meditatie, bewustwording, healing, energetische massages, weerstandsverhoging, afweer, preventie, zelfhelend vermogen, angst, onzekerheid, aromatherapie, ademtherapie, verbinding, metamorfosemassage, meridiaanmassage, chakramassage.