Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is gericht op verandering; metamorfose.

 

Deze massage werkt niet klachtgericht, maar op de mens als geheel en geeft ruimte aan de innerlijke levenskracht. Kernwoorden zijn: loslaten, ruimte creëren, verandering. In een periode waarin dit aan de orde is, kan deze massage je hierbij ondersteunen.

Bijvoorbeeld:

  • wanneer je zwanger bent
  • wanneer je een emotionele periode doormaakt (scheiding, rouwproces, ontslag)
  • wanneer je ernstig ziek bent
  • in de terminale levensfase
  • bij concentratie- en leerproblemen
  • bij kinderen met ontwikkelingsproblemen
  • in elke veranderingssituatie

Het is een prettige, zachte massage waarbij de voeten, de handen en het hoofd worden behandeld. Deze massage sluit ook een behandeltraject af, om de ontwikkelingen die in gang gezet zijn de ruimte te geven.

Behandelduur: 45 minuten
Totale afspraaktijd: 60 – 75 minuten

Metamorfosemassage

Zinnig, Praktijk voor Voetreflexzonetherapie is gevestigd in Leusden en goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Stoutenburg, Achterveld, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Soest en Zeist. Gratis parkeergelegenheid naast de praktijk. Ook goed bereikbaar met het OV; bushalte op circa 150 meter. Een goede keus als het gaat om voetreflexologie, voetreflexzonetherapie, voetreflexmassage, massage, voetmassage, ontspanningsmassage, holistische therapie, balans, evenwicht, ontspanning, stress gerelateerde klachten, burn-out, pijnklachten, slaapproblemen, slapeloosheid, hormonale klachten, vrouwenklachten, zwangerschap, overgang, menstruatie, reiki, depressie, yoga, meditatie, bewustwording, healing, energetische massages, weerstandsverhoging, afweer, preventie, zelfhelend vermogen, angst, onzekerheid, aromatherapie, ademtherapie, verbinding, metamorfosemassage, meridiaanmassage, chakramassage.