December, een maand van geven en ontvangen. Door te geven, ontvangt niet alleen de ander, maar jijzelf ook. Wanneer je iemand blij maakt, doet dat ook iets met jou. Het gaat erom dat je welgemeend en vanuit je hart geeft. Een cadeau, een omhelzing, oprechte aandacht, een glimlach. En wanneer je zelf ontvangt, ontvang dan bewust en geniet ervan. Want daarmee geef je de ander een cadeau terug.

Een cadeaubon is te koop vanaf €30. Wanneer je deze maand een cadeaubon voor minimaal €60 aanschaft, krijg je zelf bij je eerstvolgende Voetreflexbehandeling een hoofd- of handmassage (à 15 minuten) als uitbreiding cadeau. Je kunt de cadeaubon bestellen door een mail te sturen naar info@praktijkzinnig.nl. Ik zorg er dan voor dat je de bon thuisbezorgd krijgt. Mooi verpakt.

December is vaak ook een drukke maand, waarin er veel van je gevraagd kan worden. Een goed idee om juist dan momenten van ontspanning in te bouwen en tijd voor jezelf te maken, zodat je even op adem kunt komen. Een massage is dan heel welkom. Een behandeling Reflexzonetherapie brengt ook rust en ontspanning en werkt weerstandverhogend. Extra belangrijk in deze tijd van het jaar. Misschien heb je nog ongebruikt budget vanuit je Aanvullende Verzekering? Zonde om dit niet te gebruiken! Tot en met vrijdag 22 december is het dit jaar nog mogelijk om afspraken te maken. De komende drie weken zijn er nog voldoende plekjes vrij; je zou eventueel elke week een behandeling kunnen plannen.

– De praktijk is gesloten van 23 december t/m 2 januari –

Een mooie decembermaand toegewenst!

Hartelijke groet en graag weer tot ziens in de praktijk.
Annet Hilberts.

IMG_3288