Tarieven en vergoedingen

Tarieven behandelingen per 01-01-2016

 

 

Ontspannende voetreflexmassage * 60 – 75 minuten € 60,-
Behandeling voetreflexzonetherapie 60 – 75 minuten € 60,-
Analytische massage 120 minuten € 87,50
Voetreflexzonetherapie i.c.m. hoofdmassage 75 – 90 minuten € 70,-
Voetreflexzonetherapie i.c.m. handmassage 75 – 90 minuten € 70,-
Voetreflexzonetherapie i.c.m. een hand- en hoofdmassage 90 – 105 minuten € 80,-
Metamorfosemassage 60 – 75 minuten € 60,-
Reiki * 60 minuten € 50,-
Behandelingen kinderen t/m 12 jaar   € 35,-
Behandeling aan huis Leusden en omstreken toeslag € 5,-
Cadeaubon voor een ontspannende voetreflexmassage
vanaf € 25,-

*) Deze behandeling komt niet voor vergoeding in aanmerking.

Prijswijzigingen voorbehouden. Behandelingen uitsluitend op afspraak. Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren kosteloos verzet of geannuleerd worden. Wanneer dit niet tijdig gebeurd is, ben ik genoodzaakt het volledige bedrag van de behandeling in rekening te brengen.

 

 

Betaling

Betaling contant na afloop van de behandeling. Je ontvangt van mij een nota, die je bij je zorgverzekering kunt indienen.

Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijzing nodig van je arts of specialist. Ik stel het echter wel op prijs wanneer je je arts op de hoogte brengt van mijn behandelingen.

 

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en de RBCZ ( Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Om lid te kunnen zijn moet een therapeut een erkende beroepsopleiding Voetreflexzonetherapie en een HBO-opleiding Medische Basiskennis afgerond hebben. Tevens is o.a. het volgen van bijscholingen verplicht. Kijk voor meer informatie op de websites www.vnrt.nl, www.rbcz.nu.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk binnen de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Kijk op de website van de VNRT of op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/reflexzonetherapie voor een actueel overzicht van de vergoedingen. Ik adviseer je om ook bij je verzekering te informeren of mijn behandelingen vergoed worden.

 

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een origineel en ontspannend cadeau?
Denk eens aan een Cadeaubon !!! Verkrijgbaar vanaf € 25,-.
Cadeaubonnen zijn geldig tot één jaar na aankoop.

 

Klachten

In het kader van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) ben ik aangesloten bij de SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de Complementaire en Alternatieve zorg. Kijk voor meer informatie op de website www.scag.nl.